Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Århus C

190 m2 kontor i Århus C til leje

Centralt beliggende lejemål i Nørre Alle

Drømmer du om et lejemål i det centrale Aarhus?

Lejemålet:
Der er nu mulighed for at leje et yderst centralt og charmerende lejemål i centrum af Aarhus. Lejemålet er beliggende på Nørre Allé og ligger i et tilbagetrukket gårdmiljø, så du undgår støjen fra alle de forbipasserende køretøjer. Lejemålet har et godt lysindfald i alle rum og består af både tekøkken, 2 storrum, en entre og toilet. Lejemålet er 190m² og der er mulighed for leje af parkering lige ude foran lejemålets indgang.


Området:
I hjertet af Aarhus ligger Nørre Allé. Gaden har i mange år har været en travl gade for Aarhus, hvad angår trafik og gennemkørsel. Det er en gade, der ligger centralt, og du er i gåafstand fra de fleste af de seværdigheder, som Aarhus har at byde på. Gaden fik lagt sin første brosten tilbage i 1820 og fungerede dengang som promenade. Derudover kan du i området finde mange forskellige cafeer og restauranter inden for få hundrede meters afstand.