Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik, showroom, klinik til leje i Århus C

211 m2 butik, showroom, klinik i Århus C til leje

Stilrent butikslejemål

Eksklusivt butikslejemål, der giver dig muligheden for at åbne butik eller kombinere din webshop med et showroom.

Lejemålet
Lejemålet består af et nyindrettet og stilrent butikslokale samt et personalerum med tekøkken og eget toilet.


Lejemålet overtages med grønne epoxygulve, blottede betonvægge og sorte troldtektlofter, som bidrager til god lyd og et godt indeklima.


Der vil være mulighed for leje af 77m² lagerlokale til lejemålet.

Området
I stueplan er der indrettet 11 erhvervslejemål, hvoraf man bl.a. møder gourmetrestauranten Grehlin, Restaurant Havnær med socialdining koncept samt den kosmetiske plastikkirurgiske klinik Lift og Luksushund.

Derudover indeholder SHIP 202 ejerlejligheder i høj kvalitet, der alle er tegnet med fokus på indretning, udsigt og sollys.

Aarhus Ø har været under udvikling de seneste 10 år, og nu har man en bydel som hører sammen med resten af Aarhus. Vandsport i alverdens afskygninger er bl.a. blevet en stor del af gadebilledet på Aarhus Ø – såvel weekender som hverdage. Bydelen bruges i stor stil til udflugter fra byens øvrige beboere, til hygge og afslapning, og besøges årligt af flere tusinde mennesker.

Inden for kort afstand har man flere transportmuligheder, heriblandt Tog/Letbanen og bus

Derudover er der mulighed for betalingsparkering i kælderplan.