Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, showroom, lager til leje i Århus C

501 m2 kontor, showroom, lager i Århus C til leje

Store kontorlokaler med råt look

Søger du lokaler i Aarhus med et godt lysindfald og mange muligheder?


Lejemålet
Kontorlejemålet er tilbagetrukket fra Silkeborgvej og ligger i stueplan/1.sal – her er store vinduespartier, som giver godt med lys i de nyistandsatte lokaler med råt look. Lejemålet er i stueplan indrettet med et stort kontorlokale med mange indretningsmuligheder, toiletter samt baglokale med køkken. 1.sal har et stort rum med masser af gennemgående lys. I lejemålet er der masser af rå detaljer som synlig murstens-/betonvæg og råt betongulv.

Desuden mulighed for at leje parkeringspladser lige udenfor lejemålet.


Lejemålet er endnu ikke fuldt ud istandsat, så ny lejer kan være medbestemmende i forhold til indretning af køkken, evt. toilet m.v.


Lejemålet ligger i forlængelse af butikscentret i Hjørnearkaden og tæt ved krydset mellem Vestre Ringgade og Silkeborgvej.


Ejendommen

Ejendommens placering nær Silkeborgvej og Vestre Ringgade gør, at ejendommen let kan tilgås i bil. Ejendommen ligger desuden tæt ved beboelse. Der er gode muligheder for leje af p-plads. Derudover er der ligeledes rig mulighed for at nå lejemålet med offentlig transport, da der er et busstoppested lige foran lejemålet.