Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, kontorhotel til leje i Århus V

500 m2 kontor, kontorhotel i Århus V til leje

Kontorplads på nyrenoverede Workspace Campen

Efter en gennemgribende renovering slår vi igen dørene op for kontorhotel Workspace Campen på Viborgvej 159A i Aarhus V.

Workspace Campen har undergået en enestående forvandling til et moderne kontorfællesskab, der møder nutidens behov for fleksible kontorløsninger.

De 5.500 nyindrettede kvadratmeter rummer møblerede kontorlokaler i varierende størrelser med plads til 1-40 brugere, 6 mødelokaler med det nyeste AV-udstyr, te-køkkener med god kaffe, bemandet reception med posthåndtering, kantine med lækker flex-frokostordning, store/små lagerrum og ventilation, der sikrer optimalt indeklima. Lokalerne kendetegnes af et råt industrielt look, 7 meter til loftet, genbrugsmaterialer anvendt på stilfuld manér, masser af lys og god akustik.

Få en kontorplads hos Workspace Campen i et stort, lyst, møbleret kontor. Man deler et større lokale med få andre "co-workere". Fordelen ved kontorplads eller co-working om man vil, er at man får "kolleger", selvom man er en enkeltmandsvirksomhed. Det er også en billigere løsning end at leje et selvstændigt kontor, og der er kun en måneds opsigelse.

Vi har fællesarealer som er tilknyttet dit lejemål, du kan bl.a. booke et af vores mødelokaler eller bruge vores kantinefaciliteter. Vi stiller faciliteterne til rådighed, så du kan få arbejdsro - og når behovet er der - fællesskabet i kaffebaren og over frokosten med alle de andre iværksættere på kontorhotellet.

Kontorplads: 1.895 kr./md