Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Århus C

10 - 60 m2 kontorfællesskab i Århus C til leje

Kontorfællesskab. Pladser udlejes i lækkert åbent, kreativt miljø.

Mangler du/I god plads i et kreativt arbejdsmiljø?
Lej plads i vores lyse, lækre kontorlandskab, og bliv en del af et godt kreativt fællesskab med en afslappet og uformel kultur, god kaffe, fredagsbar og muligheden for at deltage i Aarhus måske bedste flex-frokostordning…

Vi sidder i dag et mix af industrielle- og digitale designere, grafikere, e-commerce og webshop udviklere, fordelt på 6 virksomheder, og vi har god plads til ca 5-6 nye arbejdsvenner – enkeltvis eller som flere samlede lejere.

Kontormiljøet er åbent indrettet i et stort og roligt lokale på 3.sal, med højt til loftet, store vinduer og altaner, og som lejer har du fri adgang til 4 gode mødelokaler og Mutebox, samt flere områder til afslapning og uformelle møder, fælles spiseområde, køkken, toiletter samt Aarhus nyeste, svævende, baggårdshave.

Har du brug for at svine lidt med maling, lim, træ og pap, så forefindes der også værkstedsfaciliteter til dette.

Med i lejen følger desuden: bredbånd, rengøring, alarmsystem og administration af et professionelt og præsentabelt arbejdsmiljø.

Priser fra 3.100,- pr plads.

Lejemålets centrale placering midt i Aarhus, giver let adgang til midtbyens muligheder, så som caféer, restauranter, indkøb, parkeringspladser, samt offentlig transport m.v.

Lav en aftale om at komme forbi for at se og mærke om det er noget for dig eller jer…