Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager til leje i Århus N

186 m2 lager i Århus N til leje

186m² nyetableret lager med lille kontor/bad/tekøkken

Vi har nu fornøjelsen af at tilbyde et nyetableret og veldisponeret lagerlejemål med egen port ved Ringgade Centret på Jens Baggesens Vej i Aarhus N. Lagerlejemålet er opført i forbindelse med boligbyggeriet Mejerihøjen og kan foruden lagerplads også byde på kontorplads, frokoststue med køkkenfaciliteter og omklædning med bad.

Området

Lejemålet er særdeles centralt placeret på toppen af Jens Baggesens Vej i Aarhus N, med nem tilkørselsadgang fra såvel indre som ydre Ringgade. Ejendommen er beliggende i et erhvervs- og kulturelt orienteret byområde, der rummer erhvervsvirksomheder, Storcenter Nord, Aarhus Universitet, Handelshøjskolen, og Forskerparken foruden privat beboelse. Parkeringspladser kan tillejes lejemålet, alle med adgang fra Jens Baggesens Vej og Hangøvej. Fra lejemålet er der kort afstand til bymidten og let adgang til alle udfaldsvejene samt motorveje, ligesom der er bybusforbindelser og letbane indenfor gåafstand. Derudover forefindes Danmarks største fitnesscenter et stenkast fra lejemålet i den tidligere produktionshal. Ved lejemålet er der etableret en stor p-kælder, cykelparkering, grønne gårdhaver og et hyggeligt torv.

Ejendommen

Lagerlejemålet er højt beliggende på toppen af Jens Baggesens Vej, og er placeret i forlængelse af nyetableret p-kælder/gårddæk. Ejendommens facade byder velkommen med teglsten i gyldne varme nuancer og brune aluminiums døre/vinduer/port. På ejendommens tag forefindes det nye gårdmilj...