Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Åbyhøj

468 m2 kontor i Åbyhøj til leje

Nyrenoveret kontor nær E45

Kontorlejemål under renovering i attraktiv erhvervspark

Lejemålet består af både store og små kontorrum, alle med godt lysindfald. Lejemålet har derudover et lyst køkken, plads til spisning, adgang til gårdhave, toiletter og depotrum. Der er i lejemålet gode muligheder for en effektiv planløsning med cellekontorer, derudover fremstår lejemålet i god og præsentabel stand.

En mere omfattende renovering af lejemålet er igangsat og du har her mulighed for at få medindflydelse på indretningen heraf. Bygningen giver gode muligheder for en indretning med mere åbne storrum, med glasløsninger i en rå newyorkerstil, som nogle af de øvrige lejemål i bygningen. Renoveringen indebærer istandsættelse af bl.a. nye vægge, lofter, gulve, toiletter, køkken mv.

Erhvervsparken på Klamsagervej har en særdeles god beliggenhed ved Viby Ringvej, samt en placering blot få hundrede meter fra motorvejsafkørslen ved E45 Syd. Én af de ting der gør Klamsagervej særligt spændende, er det dynamiske og levende miljø med en fin balance mellem store veletablerede virksomheder og mindre start-ups. Der er desuden gode parkeringsforhold i området og offentlig transport lige uden for ejendommen.

SE EKSEMPLER PÅ STILEN I LEJEMÅLENE PÅ KLAMSAGERVEJ HER