Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager, kontor, produktion til leje i Tilst

200 m2 lager, kontor, produktion i Tilst til leje

Lager / webshop med mulighed for etablering af kontorpladser

I en tidligere maskinhal på et nedlagt landbrug, med flot udsigt over markerne og tæt på byen og indkøb, har vi selv kontorfaciliteter og lager i den ene halvdel, den anden halvdel tilbydes til leje. Mulighed for justering efter lejers behov.
Som det står nu er der klar til lager / eller en nogen form for værksted, eller opbevaring. Vi har selv etableret kontor i den anden del med køkken/ toilet og har gulvvarme via fjernvarme og det samme er muligt for lejer i den del vi tilbyder til leje snart, ønskes både lager og kontor i den del vi udlejer kan det fint tilbydes, f.eks. til en webshopvirksomhed.
I lokalerne er der Internet, vand, strøm og fjernvarme installeret. hertil kan der ved behov laves en tilkobling.
Man er velkommen til at komme og kigge og få en snak om mulighederne her hos familien. Der er port i hallen så paller og store leverancer kan komme ind, desuden har vi en truck vi kan hjælpe med ved behov ganske gratis.
Mulighed for at dele det op til 2 lejere med behov for 100 kvm f. eks, eller der kan etableres fælleskontor til flere mindre virksomheder.
Bemærk! Billedet af kontoret er KUN til inspiration, det er vores eget kontor, men kan laves magen til eller endnu flottere i den del der udlejes alt efter egne ønsker og behov.

**Ekstra info! ** Det er også muligt at etablere 2 plan i den del der udlejes pga. lofthøjden, således kan der laves det flotteste kontor på førstesal med gavl panoramavinduer mod markerne syd/vest og la...