Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Århus C

110 m2 kontor i Århus C til leje

Mindre kontorlejemål i centrum af Aarhus

Drømmer du om et kontorlejemål med en yderst central beliggenhed? Så læs med her:

Ejendommen er opført i 1877 og har oprindeligt været anvendt af De Danske Statsbaner – DSB. Siden da er ejendommen gennemrenoveret med nænsom respekt for ejendommens originale karakter, så den i dag rummer seks etagers kontor- og kliniklejemål i forskellige størrelser.

Her har vi nu fået et lejemål i stueetagen til leje. Lejemålet skiller sig ud med lyse plankegulve i kontorerne, klinkegulve i entreen og store, sprossede vinduespartier i de usædvanligt højloftede kontorlokaler giver et godt lysindfald.

Lejemålets 110m2 fordeler sig på 2 kontorrum, kombineret med et møderum/køkken og toilet. En perfekt indretning til den moderne mindre virksomhed.


Området
I hjertet af Aarhus ligger den historiske Ny Banegårdsgade. En kombination af både hoteller, spisesteder og forretninger pryder området og bidrager til at der altid er fuld af liv. Ny Banegårdsgade ligger desuden lige rundt om hjørnet til strøget, og et stenkast fra Aarhus Hovedbanegård. Med sin centrale placering er der desuden rige muligheder for at nå Ny Banegårdsgade med offentlig transport.