Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, klinik, showroom til leje i Åbyhøj

100 m2 kontor, klinik, showroom i Åbyhøj til leje

Indbydende kontor/klinik i Åbyhøj Erhvervspark

Egsagervej er indkørselsvejen fra Viby Ringvej til Erhvervsparken, hvorfor dette lejemål har en optimal tilgængelighed fra Ringvejen. Lejemålet er beliggende med kort afstand til Aarhus C samt det omkringliggende motorvejsnet.

Lejemålet fremstår indbydende med lyst trægulv og hvide samt beige vægge i alle lokaler. Ydervæggene består af hvidskurede mursten, der tilføjer et moderne og rustikt udtryk til lokalerne. Indretningen af lejemålet består hovedsageligt af lette vægge, hvorfor planløsningen kan ændres til lejers behov efter nærmere aftale med udlejer.

Den nuværende planløsning indeholder en entré med garderobe hvorfra der er adgang til lejemålets toilet. Fra entréen træder man ind i et storrumskontor, der forbinder lejemålet. Fra storrumskontoret kan man tilgå de to hjørnekontorer såvel som køkkenet. Storrumskontoret er omkring 30 m², mens de to hjørnekontorer er ca. 16 m².

Ejendommen er beliggende i et attraktivt erhvervsområde med gode til- og frakørselsmuligheder, med mindre end 1 km til motorvejen samt 5 minutter i bil og 10 minutter i bus til Aarhus C.

Der er vederlagsfri parkering ved ejendommen, hvorfor det er ideelt for virksomheder, der ønsker en arbejdsplads tæt på Aarhus, der er nem for kunder såvel som medarbejdere at komme til.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i en fremvisning, kontakt Andreas Ipsen, Engel & Völkers, på mobil: 44 12 77 21.