Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, showroom til leje i Åbyhøj

520 m2 kontor, showroom i Åbyhøj til leje

Præsentabelt kontorlejemål i Åbyhøj Erhvervspark

520 m² attraktivt og indflytningsklart kontorlejemål Ved Lunden 9 – få minutters kørsel fra motorvej, ringvej og Aarhus C.

Lejemålet er placeret bagerst i Åbyhøj erhvervspark, og er således at finde under rolige omgivelser - trods den centrale beliggenhed.

Hovedindgangen fører til en lang gang/receptionsområde som forbinder hele lejemålet, der byder på adskillige kontorer, mødelokaler, disponible rum, lager, toiletter, kantineområde og køkken.

Lejemålet fremstår lyst, moderne og indbydende. Gulve er belagt med flotte og velholdte væg-til-væg gulvtæpper, og i hele lejemålet findes systemlofter såvel som trælamelpaneler, der skaber et fantastiske akustikforhold. Hele lejemålet har desuden et fremragende naturligt lysindfald, idet ejendommen har vinduer hele vejen langs facade og gavl. I forlængelse af ét af de i alt tre storrumskontorer findes desuden mødelokale/kontor i glas, som tillige bidrager til at skabe rummelige og åbne kontorforhold.

Lejemålets indretning såvel som planløsning kan ændres efter behov, og udlejer deltager gerne aktivt i processen om at gøre lejemålet klar til netop din virksomheds ønsker.

Ved ejendommen forefindes rigeligt med vederlagsfri parkering til såvel virksomhedens ansatte som kunder.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i en fremvisning, kontakt Andreas Ipsen, Engel & Völkers, på mobil: 44 12 77 21.