Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Århus C

123 m2 kontor i Århus C til leje

Attraktivt kontorlejemål i centrum af Aarhus

Kontorlejemålet er beliggende i Frederiksgade tæt ved Aarhus Rådhus, Aros, Aarhus Hovedbanegård, Musikhuset, gågaderne og caféer.

Lejemålet består af entré, flere store kontorrum, køkken og toilet. Lejemålet fremtræder pænt og indbydende med flotte detaljer - f.eks. er en del af bjælkekonstruktionerne synlige - og der er dejligt med lys i hele lejemålet.

I hjertet af Aarhus ligger den historiske Frederiksgade som et samlingspunkt for kreative virksomheder og restaurationer. En kombination af både hoteller, spisesteder og forretninger pryder Frederiksgade og bidrager til at området altid er fuldt af liv.

Frederiksgade ligger desuden lige rundt om hjørnet fra Strøget og i gåafstand til Aarhus Hovedbanegård. Parallelt med Frederiksgade ligger Hans Hartvig Seedorff Stræde, hvor der forefindes et parkeringshus. Med sin centrale placering er der desuden rig mulighed for at nå Frederiksgade med offentlig transport i alle afskygninger.