Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Århus N

70 m2 kontor i Århus N til leje

Kontor til leje i eksklusivt flerbrugerhus med kantine

Lejemålet er beliggende i stuen i en præsentabel flerbrugerejendom i Skejby. Centralt og hurtigt ift. at betjene stor-Aarhus, mens motorvejsnettet Aarhus N blot ligger 1 km fra ejendommen, der gør det nemt og hurtigt at tilgå kontoret fra motorvejen. Der sikres en stor tidsbesparelse, da man undgår byens trafik.

Lejemålet består af 70m² med 2 kontorlokaler og er indrettet med vinylgulv og hvide systemlofter, der giver et stilrent indtryk. Lejemålet består af 2 lokaler, som hver især kan benyttes som kontor. Ved hovedindgangen ligger et større, indbydende receptions/loungeområde, mens der lige ved siden af lokalerne er et enkelt toilet til fælles afbenyttelse.

I flerbrugerhuset er der også adgang til et større toilet med bad samt stor kantine hvor det er muligt at få sig en lækker frokost hver dag på en fleksibel kuvertordning.

Ejendommens udenoms arealer er udlagt til parkering til kunder og personale, og parkering er gratis efter aftale.

Hent prospekt for yderligere information om lejemålet samt kontaktdata.