Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Åbyhøj

190 m2 kontor i Åbyhøj til leje

Spændende kontor med skæve detaljer

Charmerende erhvervslejemål med fine detaljer i Frichsparken

Flot og hyggeligt lejemål i Frichsparken. Lejemålet har en særlig karakter og hygge med sin små kroge og finurlige detaljer.

Lejemålet rummer lige nu en kombination af storrumskontor, flere mindre mødelokaler og større frokoststue. Derudover mindre entré, garderobe, 2 toiletter samt teknikrum. Pga. sine skrå vægge, er lejemålet ca. 150 brugbare m² - dette er der taget højde for i lejen.

De er mulighed for at lejemålet åbnes betydeligt mere op som et storrumskontor - se planforslag.

Parkeringspladser tilbydes særskilt.

NB: Ved cellekontorer og frokoststue er loftshøjden lav.

Området
I den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej ligger det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer.

Ved at være en del af Frichsparken følger en række fordele såsom muligheden for at tage del i den fælles kantineordning. Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport.

I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. Lejemålet ligger desuden tæt...