Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, butik til leje i Åbyhøj

214 m2 kontor, butik i Åbyhøj til leje

Erhvervslejemål med eksponering mod Søren Frichs Vej

Erhvervslejemål med flere muligheder i Frichsparken

Som lejer i Frichsparken er man en del af, et lille lokalsamfund bestående af virksomheder i alle afskygninger. Vi har en god blanding af lejemål, som gør det muligt for alle type lejere, at have base her. Det har skabt et helt særligt og nært miljø, hvor virksomheder omgås hinanden på kryds og tværs.

Nogle af de fortrin, der bør nævnes for "Frichsparken" er MIB café, hyggeligt gårdmiljø, Frichsparken Kantine samt mulighed for fast parkeringsplads, eller parkering på timebasis til kunder og lign.

Selve lejemålet er på nuværende tidspunkt indrettet som storrum med trægulve, akustiklofter og godt lysindfald med eksponering mod Søren Frichs Vej. Derudover består lejemålet af 3 toiletter, et tekøkken samt mødelokale. Der er mulighed for, at etablere selvstændige kontorer, skulle behovet dog være et andet.

Lejemålet kan overtages efter aftale.