Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Åbyhøj

161 m2 kontor i Åbyhøj til leje

Flotte kontorlokaler i stueplan til leje

Drømmer du om kontorlokaler i Frichsparken? Så læs med her:


Lejemålet
Lejemålet er i alt 161 m² og består af et storrumskontor m. god loftshøjde og store vinduespartier, 2 mindre kontorrum, møderum, aflukket køkken og toilet. Lejemålet har desuden flere flotte detaljer, eksempelvis de store vinduespartier ud til Søren Frichs Vej.

Der er mulighed for leje af parkering lige foran lejemålet.

Området
Dette lejemål er placeret i den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej. Her ligger den dynamiske erhvervsområde bedre kendt som Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer.

Ejendommenes varme og energiske gule farver vidner om et område fyldt med liv. Med en ambition om at styrke det faglige og sociale fællesskab i Frichsparken, har man blandt andet valgt at oprette et fælles kontormiljø, der rummer potentialet til at skabe bånd på tværs af forskelligartede virksomheder. Derudover er der i ejendommen både café og mulighed for kantineordning.