Erhvervslokaleraarhus.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, showroom, lager til leje i Århus C

797 m2 kontor, showroom, lager i Århus C til leje

Sjældent udbudt erhvervslejemål

Regulært, lyst og med elevator i ejendommen

Attraktivt lejemål på Thomas Koppels Gade, tæt ved det kulturelle kraftcenter, Godsbanen. Lejemålet er til dig, der søger et centralt og alsidigt kontormiljø. Lejemålet byder på et væld af indretningsmuligheder i form af både storrumskontorer, cellekontorer og mødelokaler.

Lejemålet består af et receptionsområde, flere storrumskontorer, en række cellekontorer eller mødelokaler, garderoberum, tekøkken med dertilhørende spiserum og egne toiletter. Ejendommen er desuden forsynet med elevator og et flot indgangsparti, hvor vandkunsten ved indgangspartiet er med til at skabe en flot og præsentabel ankomst.

Fra lejemålet er der kort afstand til det centrale Aarhus og til Ringgaden, hvor der er gode busforbindelser. Gåturen til Banegården kan desuden klares på omtrent 15 minutter. Derudover ligger ejendommen tæt ved rekreative områder - blandt andet i form af miljøet langs Aarhus Å. Lejemålet kan let kan tilgås i bil, men også rig mulighed for at nå lejemålet med offentlig transport, da der er et busstoppested tæt ved lejemålet.

Ejendommen fremstår meget markant i bybilledet og består udelukkende af materialer i højeste kvalitet. Væggene er fuldmuret i gule mursten, vinduerne er af teaktræ, taget er zinkbeklædt, de indvendige vægge er vandskurede, der er granitbelægninger i opgang og på toiletter og meget mere.

Parkeringspladser udbydes i naboejendommens parkeringskælder.